DEN VIKTIGSTE DAGEN!

Ja, for det var det virkelig! Lørdag 19. juni var den hittil viktigste dagen i Kongsberg Steinerskoles historie, med de aller viktigste menneskene: Barna. De barna som skal begynne på Kongsberg Steinerskole allerede i august, og være elever nettopp her hos oss! 

For mange av dem er dette med skole noe helt nytt. De går fortsatt i barnehagen og er helt ukjente med det eventyret som venter etter at sommerferien er over. Men de fikk en liten forsmak på lørdag. Det var musestille mens de satt og venta på de lave trebenkene, og i lett sommerregn blei de ropt opp en og en. Noen løp fram, andre gikk litt mer rolig sammen med mamma eller pappa. Der framme ved det lille bordet fikk de møte rektor, som skreiv dem inn i skolens store bok med svart tusj, og læreren sin, som hilste på dem og ga dem ei lita velkomstrose. Barna var spente og stolte på samme tid, tenk, det er snart skolestart! Kanskje det blei litt mer virkelig nå? Etter at førsteklassingene hadde kommet opp, fulgte andre-, tredje-, fjerde- og femteklassingene. De hadde litt mer alvor, litt mer ro – de kjenner skolehverdagen fra før. Men det var noen spente fjes der også, og det er ikke rart. De skal jo begynne på en helt ny skole, gå fra stort til smått, være først i noe vi ikke helt veit hva blir. 

Det er en helt nydelig gjeng som skal begynne hos oss, og vi så mye fin leik på lørdag. Mange av barna så hverandre for første gang, og har allerede skapt sterke vennskapsbånd. Det var også veldig hyggelig å høre at så mange av foreldrene hadde fine samtaler med hverandre. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både foreldre og barn!

Etter skolebarninnskrivinga hadde vi et raskt foreldremøte der det blei gitt viktig informasjon fra styret, som nå også er lagt ut på nettsidene våre. Deretter spiste vi en god sommerlunsj ved langbordene. Vi er så takknemlige for at vi fikk dele denne dagen med dere alle sammen, og vi gleder oss til månedene og åra som kommer! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s