Rundskriv #3 Velkommen som søker!

Kjære foreldre og foresatte,

fra og med 1. april åpner vi for at dere kan søke plass for barna deres her hos oss på Kongsberg Steinerskole!

Dette kan enten gjøres via våre nettsider http://www.kongsbergsteinerskole.wordpress.no eller gjennom å sende oss en e-post på kongsberg@steinerskolen.no. Vi behandler naturligvis alle søknader vi får og ser fram til å høre fra nettopp dere!


Kongsberg Steinerskole tar imot barn fra 1. – 10. klasse, og har 16 skoleplasser per trinn.

Vi håper at vi i august 2021 skal klare å tilby undervisning til hele barnetrinnet, men dette er naturligvis avhengig av hvor mange søkere vi får. Skulle du ha noen spørsmål, er du gjerne velkommen til å ta kontakt med oss på e-post, eller på telefon 957 45 766 til styreleder Cathrine Nordlie. Inntaksreglementet vårt ligger ute på våre nettsider, og mer praktisk informasjon omkring for eksempel skolepenger vil komme på plass rett etter påske.

Styret er en travel gjeng som har mange saker å følge opp om dagen. Men slik skal det være når en skal lage verdens beste skole! Nå jobber vi med å få på plass endelige planer for de midlertidige skolebyggene våre slik at vi kan komme i gang med søknadsprosessen der, og vi har lyst ut de første lærerstillingene. Vi håper vi får mange flotte søknader – verdens beste skole må tross alt ha verdens beste lærere! Utlysninga ligger ute i sin helhet på våre nettsider, og nøl ikke med å ringe oss dersom du har spørsmål.

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Den 07. april kl. 20:00 inviterer vi alle interessenter til et nytt digitalt informasjonsmøte. Vi avholder møtet på Webex, som sist, og ber om at alle som ønsker å delta, sender oss en e-post på kongsberg@steinerskolen.no. Deretter får du tilsendt ei lenke i god tid før møtestart. Temaet for møtet vil være steinerpedagogikk, og denne gangen er vi så heldige at vi får med oss en fra Steinerforbundet som kan holde et lite foredrag for oss. Vi gleder oss veldig! Om du har konkrete spørsmål som du ønsker at vi skal ta opp, gi oss gjerne beskjed i forkant. Det vil også bli satt av tid til ei spørsmålsrunde mot slutten av møtet.

Vi satser på at koronasituasjonen er litt enklere når vi kommer ut i april, og tar sjansen på å invitere til et åpent fysisk møte i Huldraheimen Steinerbarnehage lørdag 17. april kl. 14:00. Denne gangen kommer styreleder av Kongsberg Steinerskole, Cathrine Nordlie, og kanskje vi inviterer en annen gjest også? Følg oss gjerne på Facebook for å holde deg oppdatert – søk opp Kongsberg Steinerskole (side) eller Kongsberg Steinerskoles foreldregruppe (gruppe). Og om du lurer på noe, er det bare å sende oss ei melding.


Med ønske om ei riktig god påske fra styret av Kongsberg Steinerskole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s